Sietske

 Sietske Rozendal  Oplossingsgericht – Verliestherapeut

oplossingsgericht mindfull lichaamsgericht therapeut sietske rozendalSietske Rozendal is gespecialiseerd in levensloopbegeleiding op momenten dat jij even stil valt. Wanneer je het niet zo goed meer weet, misschien zelfs aan alles twijfelt, is dat het moment om te bezinnen. Na te denken over jouw kernwaarden en waarheden en zo nodig het stuur om te gooien. Sietske kan je helpen om duidelijk te krijgen waar jouw innerlijk vuur van gaat branden. Maar ook welke angsten en remmingen er zijn die jou tot nu toe hebben belemmerd.

Samen onderzoek je op welke manier jij verder gaat. Want in beweging komen is alleen mogelijk en zinvol als je er zelf met betrokkenheid, passie en bewogenheid achter staat.

Oplossingsgerichte en existentiële therapie, energetisch werk, veel basiskennis vanuit haar ervaring als coach in de psychiatrie en re-integratie en een grote dosis  levenservaring. Dat zijn de ingrediënten die Sietske tot een uitstekende partner voor deze reis naar jezelf maken. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Je kunt ook bellen of mailen.